miercuri, 5 mai 2010

Lasagne cu carne tocata


Ingrediente:= 1 kg carne tocata vita si pui; = 500 ml suc rosii; =5 linguri bulion; = 400ml apa; sare, piper, busuioc.
pentru sos : 2 galbenusuri, 3oo ml smantana, 500 ml lapte, faina.
= 500 g cascaval ras.
= o cutie paste lasagne.
Carnea se pune la fiert cu sare, piper, apa, apoi se adauga sucul de rosii si se mai fierb cam jumatate de ora.
Pastele se fierb in apa cu sare si ulei, se scot pe un prosop. Apoi se pune o folie de aluminiu si se adauga un alt strat.
Pentru sos se amesteca toate si se adauga faina pana devine o compozitie ca smantana.
Cand carnea e fiearta se amesteca cu o parte din sos.(o alta parte se pastreaza pentru acoperire) .
In vas se pune primul strat de compozitie, cascaval ras, un strat de paste si se reia procedura.
Se da la cuptor cam 40 minute acoperit cu folie de aluminiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu